ПРЕБАРУВАЊЕ НА ТРУДОВИ

НАСТАНИ

GANDHI COMMITTEE FROM BOSNIA AND HERZEGOVINA
25.02.2019
Sense of Gandhi Committee and Gandhi Project    ...
Повеќе
GLOBALISATION CHALLENGES AND THE SOCIAL-ECONOMIC ENVIRONMENT OF THE EU
20.02.2019
Faculty of Economics and Informatics and Faculty of Business...
Повеќе
Antibodies as Change Agents – Biological Diversity and Synergies
03.10.2017
The 2018 Antibody Biology and Engineering Gordon Conference ...
Повеќе
КОНКУРСИ

КАТАЛОГ НА ФУЛБРАЈТОВИ СТИПЕНДИИ ЗА МАКЕДОНИЈА ЗА АКАДЕМСКА 2018-2019 ГОДИНА
24.02.2017
Програмата на Бирото за образование и култура на САД, Fulbright, распишува конкурси за доделување на грантови за академската 2018-2019 година. За македонските граѓани понудени се три видови на грантови: еден исклучиво за академската заедница и два за академската заедница и квалификувани професи...
Повеќе
ПРИЈАТЕЛИ